Vindecarea cu ingeri

duminică, 22 iunie 2008

Am terminat de citit cartea '' Vindecarea cu Ingeri" de Doreen Virtue si am capatat o stare de liniste si numai ganduri bune pentru viitor. O sa va impartasesc si voua ce ne invata ingerii, ca doar stim cu totii, fiecare din noi avem ingeri, fiecare planta, fiecare animal, tot ce inseamna viata.
Ingerii ne cer sa incetam ingerarea de toxine din ceea ce mancam, bem sau folosim pentru ingrijirea corpurilor noastre. Toxinele ne reduc nivelele energetice si ne fac sa ne simtim apatici. De asemenea, ne blocheaza capacitatea de a primi mesajele ceresti. Toxinele ne impiedica si elevarea spirituala. Principalele toxine pe care ingerii ne cer sa le evitam sunt:
- carne de porc, vita, pui sau peste, contaminate cu hormoni sau pesticide. Pentru ca virtual aproape toate felurile de carne si produse animale ( lapte, branza, oua, etc. ) au, in mod obisnuit, urme de hormoni si de pesticide , puteti sa luati in consideratie adoptarea unui stil de viata vegetarian sau aproape vegetarian ( in care sa eliminati produsele animale o data sau de doua ori pe saptamana). Puteti inlocui carnea cu seitan, glutan, tempah si tofu.
Alimentatia vegetariana a fost practicata timp indelungat in vietile trecute. Pe langa pesticidele de pe fructe si legume, toxinele din bauturi, nitratii din carne ( produse conservate sau mezeluri) evitati toxinele din produsele cosmetice si igienice ( sulfat de sodiu " Laurel", un catalizator pe baza de nitrati si cu propylen glycol, un " antigel" industrial.
Firma Weleda produce una din putinele paste de dinti care nu contin sulfat de sodiu ca ingredient, iar firma Aubrey produce lotiuni foarte bune.
Puteti accelera procesele de detoxifiere daca beti lichide din belsug, dormiti bine, faceti exercitii fizice si respirati aer curat. Daca beti suc de pir ( Triticum repens), pe care il gasiti in majoritatea barurilor si magazinelor cu produse naturale, puteti grabi eliminarea metalelor si altor substante poluante din corp.
O alta metoda pentru eliminarea toxinelor din organism este urmatoarea: dupa ce ati adunat pelinul, planta cu tot cu tulpina si frunze, puneti-o intr-o oala mare cu apa(10- 15 L) si lasati sa fiarba la foc mic pana se maroneste. aceasta fiertura merge combinata cu apa pentru baie din cada si stati in ea. puteti sa va spalati si pe par, nu cauzeaza nimanui. este o metoda de relaxare nemaipomenita si curata intreg organismul. nu numai ca te curata de toxine, dar iti ofera o piele ca de bebelus. incercati!
Ingerii spun ca ei lucreaza cu noi pentru a ne ajuta sa ne ridicam" frecventa vibrationala" a corpurilor noastre. Multi dintre lucratorii de lumina se simt calauziti sa adopte o dieta vegetariana, apoi sunt indreptati treptat sa devina complet vegani ( persoane care nu mananca produse animale). Dupa asta, ei sunt calauziti sa nu manance decat fructe crude si neprelucrate, legume, nuci, alune si cereale.
In ultima instanta, ne indreptam cu toii la nivel colectiv, catre un stil de viata bazat pe respiratie ( breatharianism) in cadrul caruia vom primi hrana din prana care se gaseste in aer.
Daca simtiti ca va este greu sa eliminati anumite alimente sau bauturi din dieta voastra, cereti in gand ingerului pazitor sa va vindece de vechile pofte, astfel incat sa nu simtiti ca acele produse va lipsesc. Veti fi uimiti cat de usor veti renunta la alimentele si bauturile toxice, daca cereti ingerilor sa va ajute.
Autoarea cartii "Vindecarea cu Ingeri", Doreen Virtue a trecut prin aceeasi experienta atunci cand a reusit sa elimine complet pofta alimentelor conservate, sarate si afumate, si de cafea.
Iata o rugaciune minunata pe care o puteti spune:
Dragi Ingeri,
Va rog sa ma inconjurati cu harul vostru vindecator si sa ma ajutati sa-mi vindec poftele pentru alimentele si bauturile nesanatoase. Va rog sa ma ajutati sa fiu motivat sa traiesc si sa ma hranesc sanatos. Va rog sa ma calauziti atunci cand cumpar, prepar si mananc alimentele si sa ma indrumati cum sa traiesc fara sa poluez propria fiinta si lumea noastra.
Cu multa dragoste si recunostinta, va multumesc.
Puteti sa le cereti ingerilor vostri orice va doriti, dar trebuie sa-i chemati la voi. numai asa veti primi ajutorul. crdeti-ma ca se merita, eu am incercat.

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger