Ziua a 2-a, Vourvourou

luni, 25 august 2008

Ne-am trezit mai tarziu, asta sa fi fost in jur de 10.30 si, dupa cafeluta, am plecat toti la plaja.

am mers chiar in statiune pentru a ne convinge singuri daca ne place ori nu plaja.
de la vila si pana la plaja erau cam 150 m, coborai...si peste drum vedeai ambarcatiunile. apa era foarte calda, avea 25 grade, nu-ti mai venea sa iesi. am stat la plaja doua ore si apoi am mers la ceva restaurant chiar pe malul marii.
aici s-a servit gyros si salata greceasca facuta din branza, rosii, castraveti,ceapa, masline si, evident, ulei de masline. din partea casei a fost apa minerala, mare scofala!
Dupa servitul pranzului, ne-am indreptat catre vila, dar nu inainte de a mai face cateva cumparaturi din supermarket. toata lumea a stat la orizontala, oboseala isi spunea cuvantul. dar dupa doua ceasuri de somn...am pornit din nou la plaja. de data asta am mers intr-un golfulet unde nu erau valuri, apa era limpede, limpede, ca ne vedeam picioarele prin ea si vedeam cum pestisorii siroiau in jurul lor. imediat dupa golfulet puteai sa calci pe arici de mare, acolo faceau baietii nostri scufundari. ne-a prins seara pe plaja, soarele parca se scalda in apa, foarte interesant, se vedea numai jumatate din portocala.
barfa de seara avea loc in balconul verilor, care se afla exact langa camera noastra. si tot aici faceam planurile pentru a doua zi. nu am facut mare lucru in cursul zilei respective, am preferat sa ne revenim dupa drumul acela obositor de 14 ore. va urma...

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger