PRODUSELE COSMETICE BALEA

luni, 29 septembrie 2008


Am descoperit noi produse cosmetice fara "rautati" in ele. acum aproape un an mi le-a aratat verisoara lui Bogdan, Mirela. ea le-a vazut in Ungaria, la tipa cu care se imprietenise la revelion.

produsele sunt nemtesti si deloc scumpe! am folosit deodorant, ulei de corp, sampon, balsam de par, crema de galbenele, spuma de baie(ca si un ulei), gel de dus(lasa pielea foarte fina), crema pt par din caise sau afine(se aplica direct pe parul ud fara clatire si face parul usor de pieptanat si matasos) si formidabila crema de picioare cu seu de cerb, care iti face niste picioare catifelate. produsele mi le procur de la singurul magazin care exista cu aceste cosmetice, dm, din supermarketul Real. deodorantele sunt foarte faine, nu transpiri deloc, nu pateaza hainele si miros excelent! cam astea sunt cele testate de mine, dar mai exista si altele.vi le recomand cu incredere.

5 comentarii:

mihaela spunea...

da foarte faine produsele.aici in germania foarte multe dintre ele au iesit sehr gut(f.bine) la testele facute de revista ökotest pe care eu o citesc lunar.

ai o domnisoara foarte frumoasa,sa-ti traiasca!

Ducesa spunea...

Multumesc Mihaela si ma bucur ca-mi confirmi calitatea produselor Balea.

Anonim spunea...

s'a mai deschid un dm...chiar ieri!
in Militari shopping! :d

dorin damaskin one spunea...

si eu folosesc produse balea pt ingrijirea tenului ! sper sa fie bune ... voi ce parere aveti ?

Anonim spunea...

buna seara as vrea sa stiu daca pot comanda si online

 
Ganduri - by Templates para novo blogger