Ziua a 3-a, Vourvourou

sâmbătă, 6 septembrie 2008


Cafeluta de dimineata si plecat repede la plaja, ca baietii, Bogdi si verii mei dragi, au plecat sa caute GPS. asta ca sa mergem la faimosul mall Cosmos, din Salonic. credeam noi ca ne vom rataci sau ca vom bajbai mult si bine pana gasim intrarea de pe autostrada. ceilalti din grup, adica organizatorul si finul lui aveau GPS, dar vroiau sa ajunga la Marmaris in ziua aia si nu ni l-au putut imprumuta, zgarciti...dar poate a fost mai bine, ca uite asa ne-am ales noi cu un GPS fain mai repede decat credeam.

Au venit baietii nostri direct pe plaja si ne-au aratat jucaria si, ca sa-l testam si sa-i vedem inteligenta, ne-am hotarat sa plecam in Sarti, ultima statiune de pe al doilea deget (Sitonia).Am vazut niste peisaje superbe, am urcat si apoi am coborat ca statiunea era jos, pe tarm. de sus vedeam vaporasele care mergeau la Athos si, cu ocazia asta, ne-am hotarat ca sa plecam si noi a doua zi spre muntele sfant. Am ajuns in Sarti... caldura mare! primul lucru pe care l-am facut a fost sa ne luam inghetata de la o cofetarie...plina de tot felul de bunatati, numai prajituri grecesti care mai de care! apoi ne-am uitat prin magazine dupa suveniruri. am constatat ca erau mai ieftine ca in Vourvourou, dar tot nu ne-am luat nimic de genul asta. n-am mai rezistat mult din cauza caldurii, asa ca ne-am intors inapoi la munte, adica in statiunea noastra. inainte sa mergem la vila am verificat un alt restaurant, unul mai pompos, langa debarcader. aici fiecare si-a luat ce a vrut, unii... fructe de mare, altii...suflachi, dar eu am mancat o musaca de-mi lasa si acum gura apa, preparata din cartofi, vinete, rosii, ardei, iar pe deasupra o crusta din ou cu iaurt, un deliciu!

din partea casei...apa minerala la 2 L! n-am mai putut lua si desert, au o mancare foarte consistenta, cu portii normale spre mici. apoi...somnul de frumusete care a durat 2 ore, asta la vila, bineinteles si, din nou, plajaaaaaaaaaaaa!!!si pot sa spun ca abia asteptam, asta pentru ca-mi cumparasem barca gonflabila.

Seara s-a lasat cu o supa de fasole preparata de sotia varului meu, bere, suc, seminte de dovleac si planul pentru o noua zi.

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger