Ziua a 4-a, Vourvourou

luni, 8 septembrie 2008


Toata lumea era gata de plecare pentru directia....Cosmos, in Salonic. Pe drum am ajuns la concluzia ca ne-am agitat degeaba cu GPS-ul, toate indicatoarele iti aratau pe unde s-o iei, inclusiv pentru faimosul mall. eram asa de curioasa...ca atata l-au mai laudat cei din gurp si atata reducere ce o sa gasim...hm, cand am intrat nu era nici macar musca. ne uitam unii la altii si ne intrebam ce se intampla, ca apoi sa intelegem. scorurile frate... erau cat China! cica reduceri, mai sa fie! am zis ca poate gasesc si eu macar o bluza mai ieftina ca sa nu zic ca am venit degeaba. mi-am gasit niste sandale faine, reduse la 39 euro, lenjerie intima de la Oysho si niste bluzite la Stradivarius, a, si o rochita in stil marinaresc, draguta, draguta! mallul se asemana foarte mult cu cel din Baneasa, pana si la Sephora erau aranjate cosmeticele in acelasi mod. mi-am luat si de aici o penseta si un demachiant pentru ochi. dupa 2 ore am iesit, n-am mai rezistat. eu eram invatata cu reducerle din Barcelona, cu hainele alea dragute si ieftine! aici abia incepusera reducerile si tineau pana la sfarsitul lui septembrie. asa ca... prima transa de reduceri la ei iti golea buzunarul imediat. m-am consolat cu gandul ca voi ajunge din nou in Barca si o sa imi scot parleala. Bogdan era mai dezamagit decat mine, nu de scoruri cat de produse! parca nu erau domnule nici asa dragute. oricum, cel putin, daca nu ajungeam in Cosmos, imi parea rau, asa mi-am dat seama ca nu pierdeam mare lucru.

Ne-am intalnit cu totii la locul stabilit dinainte si ne-am intors in Vourvourou ca sa mancam. de data asta ne-am dus intr-ul loc umbros si plin de flori. nu ne-am mai ales malul marii, vroiam sa incercam mai multe restaurante, sa vedem care e cel mai meserias.primul lucru care mi-a atras atentia a fost inghetata. era de toate sortimentele, iar doua cupe costau 1 euro. tu puteai sa-ti pui cate vroiai si de care vroiai. de mancare mi-am comandat ciuperci cu sos alb si inghetata de fistic cu ciocolata. incredibil cat de buna putea sa fie, sa nu mai spun ce aroma adevarata avea cea de fistic, cum nu mai mancasem niciodata pana atunci, adevarata inghetata de fistic, nu numai culoarea! din partea casei a fost salata de castraveti, interesanta si asta! oricum, pe mine m-a impresionat inghetata. ii luasem Alexiei de capsuni si vanilie, am gustat-o si pe asta! se simteau capsunele in ea, delicioasa!

Dupa masa am mers in Lidle dupa cumparaturi. incepusem deja sa-mi fac provizii pentru acasa cu cafea, ciocolata, migdale si fistic glazurate, bomboane cu fructe si caramele, care sunt tare bune. de la supermarket am plecat catre Nikity ca sa ne luam bilete pentru Athos, vroiam sa mergem in ziua urmatoare.

Apoi a urmat o baie in apa marii, care avea 26 grade, era calda, calda si pestisorii roiau pe langa picioarele noastre. baietii au facut scufundari pana s-a inserat. la vila s-a lasat cu chef pana spre dimineata.

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger