BAUTURI RACORITOARE ( FACUTE IN CASA)

marți, 11 noiembrie 2008





Nu mi-era suficient numai blenderul pentru facut sucuri, asa ca am fost nevoita sa-mi cumpar si o masina speciala. Blenderul este ideal pentru nectare, atunci cand folosesti fructe foarte coapte cum ar fi : pepene, pere, caise, nectarine, papaya, mango, banane etc. Dar pentru adevaratele sucuri , iar aici ma refer la sucurile extrase din fructe, iti trebuie neaparat un JuiceMachine. Sucul de portocale, grapefruit, pomelo, mere, lamaie (citronada) iese mult mai bine facut la o masina speciala. Eu nu cred ca exista cineva care sa nu-si poata permite un astfel de aparat. Numai asa, facand sucuri din citrice, am scapat de raceala, mai ales Alexia ! Ma bucur foarte mult ca sucurile si nectarele inlocuiesc de-acum micul nostru dejun. Puteti amesteca diferite fructe pentru sucuri sau necatre, dar nu amestecati niciodata fructele acide cu semiacide, ori cu cele dulci. faceti o combinatie cu fructe din aceeasi categorie, altfel se produc balonari si nu va creeaza o stare tocmai placuta. si inca ceva, pepenele galben nu-l combinati niciodata cu alte fructe, el se consuma singur.

6 comentarii:

Ina Todoran spunea...

Nota 10 pt initiativa si pt ca beti sanatos!

Ducesa spunea...

Multumesc Ina, draguta ca intotdeauna!

Queen B. spunea...

amazing !

Ducesa spunea...

Thank you, queen b.!

Laura spunea...

Ce galben sanatos are sucul tau...imi place! ;)
...si stiu cat de gustos si mult folositor le este copiilor si noua, celor mari, caci si eu ii fac, din cand in cand, lui Bogdi cate-o portie din asta de "viatmine" :P
...lui cel mai mult ii place: mar, morcov, portocala...si banana, adaugata ulterior...din blender...
Wow, chiar mi-ai facut pofta :))
Maine, cand vine puiutul meu de la gradi, il astept, macar, cu suc de portocale...ca doar atat am momentan prin casa :P

Ducesa spunea...

da draga Laura, sunt atat de bune si sanatoase...azi am facut cu ananas, portocale si mango.noi bem in fiecare zi cu mare placere.tot secretul este sa folosesti fructe tari, nu coapte bine.si inca un pont, asta ca sa tii departe racelile.la fiecare suc facut adauga o radacina de ghimbir. cred ca nu mai e nevoie sa-ti explic cat e de benefic.pupici!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger