LONDRA (1 zi)- Harrods

joi, 6 noiembrie 2008

rafturi intregi cu cioco' la cutie, pacat ca nu se vad bine

hop si verii dupa ceaiuri!

ciocolata varsata, la kg-magazinul Harrods

biscuiti pt cafea, ceai, la cutie! cioco praf si alte minuni -Harrods

alte minuni din cioco', bomboane si batoane

Eu, nu ma hotarasem cu aromele...


Cand am ajuns aici se renova exteriorul, asa ca n-am prins in poze nimic. erau niste copertine verzi prinse de ferestre, cu inscriptia "Harrods".m-am asteptat ca magazinul sa fie altfel, adica o cladire eleganta...geamuri fumurii sau gen oglinda, imi imaginam nu stiu ce intrare grandioasa...dar, cand colo'...cel putin exteriorul arata ca un magazin gen...magazinul Bucuresti din perioada comunista. hai sa nu zic chiar asa, dar asemanator.bineinteles ca nu avea o singura intrare, ar fi fost culmea la cata lume se perinda pe-acolo sau la cat era de lung, plus 3 nivele. majoritatea cumparatorilor erau turisti, dar nu va ganditi ca luau mare lucru. cei mai multi intrau de curiosi, ca si mine de altfel. nu stiu cum s-a nimerit, dar eu am intrat chiar pe la raionul cu ce imi place cel mai mult, ciocolataaaa!!! am zis Doamneee, scoate-ma afara! a, nu, nu va ganditi ca salivam asa de rau din cauza felurilor de produse, ci mi-a venit rau de scoruri. da, forme, tipuri si ambalaje...cum nu vezi pe nicaieri, dar...exagerat de scumpe. totusi, pentru ca nu in fiecare zi intru la Harrods, am zis ca trebuie sa-mi cumpar ceva de aici, altfel nu e posibil! m-am uitat la splendidele cutii de ciocolata Godiva, ca asa imi faceau cu ochiul...chiar primisem una de la cumnatelul meu Razvan, cand a venit din State, bunaaa ciocolata, si astazi ii pastrez cutia aurie cu pamblica inscriptionata si crengutele inmugurite, superb ambalaj! mda...asa, apoi m-am dus la raionul cu ceaiuri, offf...nu-mi venea sa mai plec, atat de bine miroseau. cel mai ieftin ceai era de 2,5 lire, adica...15 lei o cutiuta. dar nu era printre cele bune, asa ca mi-am luat ceva mai scump din diverse fructe.(mango si papaya, ananas si fructul pasiunii, combinatii faine) mai am o cutie si acum, dar va spun, este nemaipomenit de aromat si natural 100%. cand pregatesti ceaiul, pui foarte putine fructe, iar apoi , poti sa le papi, ca sunt bune. m-am dus sa vad si restul magazinului, adica la raioanele cu haine, incaltaminte, genti...am luat-o la fuga, nu te puteai apropia. ca exemplu, o geanta costa mii de lire, nu sute!intr-adevar, firme de firme, dar totusi! am zis bine ca am ajuns si aici, am vazut, mi-a placut...stiu ce ramane de facut, directiaaaa hotel ca, de data asta ,nu mai ma tineau picioarele. nu stiu pe ce parte am luat-o, ca am nimerit in cartierul arabesc, mai casca ochii si aici, minuneaza-te, ceasul arata orele 23.00, adica ora 01.00 pentru noi si am zis:mai e o zi si maine!
va urma...

2 comentarii:

Ina Todoran spunea...

Vaaai Cata! Visul meu de mica e sa ajung in Anglia. Iata ca insa nu am ajuns si sunt tare trista :-( Mama insa a fost. A fost si la Harrods si a luat cate ceva. Cand a ajuns acasa si am auzit cat aucostat era sa lesin!!!

Ducesa spunea...

Inuta, vezi cum faci si du-te! e superba Londra si simti diferenta de civilizatie de cand te dai jos din avion, pe mine m-au impresionat de-a dreptul si crede-ma, nu ma impresionez eu atat de usor.

 
Ganduri - by Templates para novo blogger