Terminal 3 - Airport Dubai

vineri, 23 ianuarie 2009





































Si pentru ca voi lipsi o saptamana din blogosfera...va urez un weekend minunat si o saptamana ce urmeaza excelenta!

5 comentarii:

Ina Todoran spunea...

Cum arata Cata draga... Imi vine sa rad cand ma gandesc la amaratul nostru de Otopeni :D

Ina Todoran spunea...

P.S: parca ar fi un hotel de lux si nu un aeroport :-O

Ducesa spunea...

Ina draga, eu nu am mai vazut asa ceva, vb ta, parca ar fi hotel de lux!no,pt asta platim noi acum sau...aici sunt banii dvs.!Otopeni...amarat saracul, dar Baneasa? parca este autogara.am scris cand m-am intors de la Viena ca m-a izbit Bucurestiul ca niciodata.asta e,nu suntem de caliatate!

LauraAdamache spunea...

Dumnezeule mare cum arata!! Noi suntem la ani lumina de tot ce inseamna civilizatie din pacate!
Imi amintesc si acum o chestie haioasa dar trista in acelasi timp. Acum vreo 8 ani m-am urcat pt prima data intr-un eurostar in Milano. Cand m-am dus la baie, pe langa faptul ca arata baia aia ca in filme, am stat 10 minute inauntru sa imi dau seama cum se trage apa. Nu exista nici un butonel,nimic!! Pana la urma cand am deschis usa s-a tras apa automat.
Si asta s-a intamplat acum 8 ani cand la noi toaletele din trenuri erau intr-o stare absolut deplorabila. Acum nu stiu in ce stadiu se afla trenurile noastre dar nu prea cred ca s-au schimbat...

Ducesa spunea...

:) Da, ai dreptate Laura !
si mie mi s-a intamplat o chestie asemanatoare, dar asta este! noi nu avem nici o vina...ca eram putin inapoiati.trenurile noastre, din cate am auzit,tot nasoale si cu bude urat mirositoare...uf, doar suntem in Romania!!!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger