Ciorba taraneasca

miercuri, 20 mai 2009

si cu smantana, daca vreti...

1 ceapa, 2 morcovi, 1 radacina telina, 1 ardei rosu, 1 mana mazare, 1 mana pastai, 2 cartofi, 1 cutie rosii decojite, verdeata, delikat

rosii decojite cubulete si delikat( sare cu legume)

















Taiem zarzavatul (ceapa, ardeiul, morcovul si telina)cubulete mici si punem in oala cu apa (4 L). Cand sunt aproape fierte, adaugam pastaile si mazarea, apoi cartofii cubulete. Dupa fierberea cartofilor, adaugam rosiile decojite in suc propriu, delikat-ul si la urma verdeata. Superrr ciorbita, usor de facut, dar si sanatoasa.
Cand se fierb si rosiile, stingem focul si adaugam leustean si marar proaspat

2 comentarii:

disa spunea...

Arata super! Poate, admirand-o, reusesc si eu sa trec pe ciorbe si supe, ca le cam sar...

Ducesa spunea...

Mersi Disa. eu nu eram cu ciorbele inainte, dar acum mananc destul de des, ca imi cad bine la pranz.toate cele bune!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger