Tort Raffaello

sâmbătă, 9 mai 2009



blat de tort, ananas proaspat, 1 cutie lapte de cocos ( in cazul meu Light ), frisca Hulala (200 ml), 1 pachet unt, 5 linguri zahar, Pina Colada 0,33 ml( fara alcool), fulgi de cocos, bomboane Raffaello pentru decor
Topim untul, adaugam 5 linguri zahar, 1 lingura amidon de prajituri, laptele de cocos, fulgi de cocos

Amestecam bine la foc mic, apoi luam de pe foc amestecand din nou si lasam sa se raceasca
Pana se raceste crema, preparam frisca si o bagam si pe aceasta la frigider
Desfacem Pina Colada pentru insiroparea blatului
Insiropam fiecare parte ( taiem sa iasa 3 foi ), adaugam crema de cocos racita, anans bucati, crema de cocos, alt blat, insiropam, crema de cocos fara ananas, si ultima parte de blat ( capacul)

Si pe ultima parte a blatului punem crema de cocos ramasa, apoi frisca, intindem bine, adaugam fulgi de cocos si bomboane Raffaello Si gata tortul ! Il tinem la frigider cel putin 6 ore pana sa-l taiem

E cel mai racoros, aromat si mai bun tort mancat de mine. E o nebunie...

4 comentarii:

Ina Todoran spunea...

Vai cat de bine arataaaaa :D Si eu as vrea o feliuta!!!

Ducesa spunea...

Pentru tine oricand si orice, chiar ma gandeam ce faci, serios. mersi de aprecieri, te pup scumpa mica!

Edith spunea...

Ce biiine arata! Super!

Spune-mi si mie te rog, ce produse ai folosit tu de pe situl Irinei Reisler? (am vazut ca ai scris la Ina pe blog..). As vrea si eu sa cumpar dar nu fara o recomandare.

Merci frumos!
Daca vrei putem vb pe mess, id-ul meu este edithfrincu.

Ducesa spunea...

Salut Edith! am sa introduc id-ul tau in lista mea de mess, poate te prind diseara si vorbim. Am luat un tratament contra celulita, crema colagen, crema cu efect termo si ulei de paprika,asta ar fi unul din tratamente. au mai multe produse, dar iti spun ce am incercat eu. vorbim mai amanuntit pe mess, te pup!
Mersi ca-ti place tortul!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger