Viata si Iubire

vineri, 22 mai 2009











Pentru vegetarieni, dar nu numai!

M-am gandit sa va pun la dispozitie cateva site-uri utile, concluzia: "sa sustinem hrana vie!"





Multumiri lui Adrian Baciu

4 comentarii:

Ina Todoran spunea...

Filmuletul cu Christian il stiam. Am plans atunci cand l-am vazut... Este f induiosator. Dar in ceea ce priveste lista persoanelor de seama care au fost / sunt vegetarieni... nu sunt atat de convinsa ca toti marii oameni ai acestei planete au fost vegetarieni. Cred ca deja e o politica pro vegetarianism extremista. Sunt vegetariana, nu am de ce sa nu fiu de acord insa mi se pare ca se exagereaza putin. Dincolo de masacrarea animalelor sta sanatatea personala. Cred ca asta ar trebui sa fie prioritar.

Ducesa spunea...

Poate nu crezi, dar nu intamplator acesti oameni au fost vegetarieni.nici un geniu, maestru spiritual sau vreun inaltat, nu a consumat carne, poate pana la un moment dat! nu e nici o politica Ina, in multe carti am citit despre personalitatile mentionate in lista, chiar au fost vegetariene! Si de ce crezi tu ca se exagereaza?

Ina Todoran spunea...

Stii ce imi este cel mai greu sa cred? Ca au gasit dovezile ca toti oamenii mari ai lumii au fost vegetarieni. Pe baza caror dovezi au stabilit acest lucru? Pup! P.S.Chiar sunt curioasa. Daca ma convingi fac propaganda serioasa pro vegetarieni :)

Ducesa spunea...

Ioi, nu vreau sa conving pe nimeni de nimic.stii cum se zice, vom crede numai cand suntem pregatiti. dar tu de unde ai aflat ca Petru a ajuns la Roma?
Nu stiu daca sa le spun dovezi, poate s-a stiut dintotdeauna ce mancau sau beau,dar nu am stiut noi.oricum,daca dai o cautare pe google, ai sa vezi si contemporani destui.eu chiar ma bucur, sincer!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger