Tasha

joi, 26 noiembrie 2009

De fiecare data cand o intrebam pe Alexia ce sa-i aduca Mos Craciun, ce cadou si-ar dori de ziua ei sau ce si-ar dori ea cel mai mult, intotdeauna imi raspundea:” un catel de-adevaratelea, ca sa-l plimb eu si sa-i dau sa manance.” Mda…nu-mi cerea imposibilul, dar avand in vedere faptul ca nu stam acasa decat 1 ora la pranz si 3-4 ore seara, pana la culcare…nu vedeam cum ne-am fi descurcat cu un catelus sau cum am fi putut avea grija de el.
Asta pana intr-o zi, mai exact pana acum doua saptamani cand ne plimbam prin Mall-ul din Baneasa…am intrat de curiosi in Pet-Shop sa vedem ce animalute sunt la vanzare…si am dat peste cativa pui de beagle, o frumusete! Ne uitam la ei si parca am fi cumparat unul pentru Alexia, dar…vesnica intrebare:cu cine va sta, daca roade, daca devasteaza prin casa? Pana si vanzatoarea ne-a spus ca beagle-ul nu sta singur pentru ca are o energie…”fiind caine de vanatoare, va dati seama, ii trebuie curte mare…”Am lasat balta ideea unui catel si am pornit spre casa…pe drum numai de catel vorbeam si de faptul ca Alexia ar fi cel mai fericit copil sa primeasca un astfel de dar. Dar, a doua zi cautam cu Bogdan pe internet magazine online de unde poti cumpara catelusi, ne-am informat asupra rasei, sa nu creeze probleme, adica sa stea singur, sa nu roada, sa nu faca ravagii pana venim acasa de la serviciu…sa nu lase par…dar oricum n-avem covoare aici la Campina…asa ca e foarte bine! Deci, cautam un catelus de talie mica pentru apartament, mai exact un shitzu.
Am gasit un nene in Aiud care vindea catelusi adusi din Ungaria…l-am sunat, am comandat fetita ca este cuminte, mai ascultatoare decat baiatul si foarte repede se ataseaza de stapani, am cerut poze si, dupa ce am ales…am stabilit ziua cand vom fi la Aiud. Sambata am recuperat ziua de 30.11.09 ca sa nu mai venim si luni la serviciu…si am plecat duminica la prima ora. Asa ne-am ales cu aceasta jucarie vie pe care am numit-o Tasha…
Atata-i de cuminte, de ascultatoare, jucausa si mai ales simpatica! Recunosc, mi-a fost foarte greu in primele doua zile…eu care nu concepeam ideea unui animalut in apartament…dar ce nu fac eu pentru Alexia? Bogdan s-a indragostit de ea imediat, nici nu vroia sa auda ca eu am de gand s-o dau unei matuse…nu accepta si tot incerca sa ma convinga de bucuria pe care i-o vom face Alexiei.

DSC06289 []
   
Alexia nu este acasa acum, abia maine va sosi de la bunici. Doamne, ce-o sa fie de ea cand va da de Tasha, am zis ca o sa le filmam…chiar suntem nerabdatori !
TASHA,maine urmeaza vaccinul de 2 luni, sa fii sanatoasa!

DSC06297 DSC06299

6 comentarii:

ama spunea...

sa va traiasca si sa va bucurati de ea! un catel poate aduce infinita caldura si iubire intr-o casa :)si sunt convinsa ca cineva va fi foarte-foarte fericita :D

Ducesa spunea...

Multumim tare mult Ama...sunt convinsa ca atmosfera va fi si mai vesela...iar Alexia va fi in culmea fericirii !

Nik26 spunea...

E superba! :)
Sa aveti grija de ea, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurie in suflet multi ani!
[Din pacate vei vedea ca si la animale parerile legate de alimentatie corecta + alte probleme sunt impartite...]

Ducesa spunea...

Mersi mult Niko ! lasa ca mananca boabe, nu o invat cu mancarea...ca mi-e mai comod si-apoi...chiar n-am asa timp de gatit. mananca mere, ii plac foarte mult. :)

CamiB spunea...

Ce frumusete de catel! Parca e de plus. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Ducesa spunea...

Multumim Cami, chiar ca seamana cu un catelus de plus...

 
Ganduri - by Templates para novo blogger