Imi place foarte mult aceasta mancarica, mai ales cu usturoi si mult marar. E foarte gustoasa, usoara si se face foarte repede.
500 g fasole galbena lata
2 cepe
1 gogosar
2-3 rosii fara coaja, taiate cubulete
delikat, piper
5-6 catei de usturoi tocati marunt
1 legatura mare de marar
Taiem gogosarul marunt si cele 2 cepe, apoi le calim in putin ulei peste care picam apa calda
( sa avem apa la fiert in timp ce pregatim mancarica)
Cand s-au inmuiat bine, adaugam fasolea, amestecam si turnam din nou apa calda
Verificam daca s-a fiert fasolea si adaugam rosiile. potrivim cu sare si piper ( eu am pus un fel de delikat cu sare si tot felul de verdeturi plus legume) si mai lasam sa fiarba 10-15 min.
Stingem focul, adaugam usturoiul, mararul tocat si acoperim cu capac.
Este foarte, foarte aromata si nespus de gustoasa!
Si pentru cei carora le place aceasta leguma!
Cu mult usturoi....yamiii, ce buna e!
RăspundețiȘtergereAsa e, draga mea!
RăspundețiȘtergere