M-am pregatit si cu file de macrou, garnitura cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi cu rosii coapte.
Dupa spalat bine fileul, l-am dat cu sare si piper. am pregatit 2 oua batute si ceva pesmet prin care l-am dat, iar in final l-am pus pe hartie de copt, la cuptor.
L-am tinut in cuptor pana a inceput sa prinda culoare aurie si pana ne-a innebunit cu mirosul.
Am copt repede 2 rosii si le-am pus peste usturoiul pisat cu putina sare. rezultatul…papa foarte bun!
Oricum, macroul imi place la nebunie!
ce bine arata! nu am mancat macrou de mult dar am un crap de vreo 3 kg in congelator pe care ma tot chinui sa-l gatesc si nu stiu ce ma retine, poate acum ca mi-ai facut pofta de peste .....
RăspundețiȘtergereMersi Oana. sa stii ca si eu am un crapalau in congelator, ce coincidenta! am zis ca-l punem pe gratar, ca altceva...nu stiu ce sa fac cu el, ca nici nu l-as praji...
RăspundețiȘtergereSi mie imi place macroul mult de tot..
RăspundețiȘtergereMersi de vizita, Niko.cel mai mult imi place la gratar...cu sos de rosii coapte si ardei iute, pup!
RăspundețiȘtergere