joi, 5 martie 2009
1/2 ceapa uscata, 2 fire ceapa verde, 2 morcovi, 1/2 radacina telina, 1/2 ardei rosu, 2 cartofi albi, 1 dovlecel, 150 g mazare, 150 g fasole verde, 1 pahar suc de rosii, marar, patrunjel, 2 galbenusuri si 200 g smantana.
Calim ceapa cu ardeiul, apoi adaugam morcovul si patratele de telina. Dupa ce s-au inmuiat putin, punem si cartofii cubulete si adaugam apa. Lasam la fiert, iar cand cartoful e aproape fiert, adaugam dovlecelul si mazarea ( in cazul meu congelata).
2 comentarii:
Vai ce pofta mi-e de ciorba ta.... tare as manca acum o ciorba da n-am :(
Ina draga, mi-era si mie o poftaaa...ca numai uscaturi am mancat in ultima vreme. te invit la mine, mi-ar face mare placere. pup scumpa!
Trimiteți un comentariu