NOUA ENERGIE

luni, 16 iunie 2008

Dupa 19.08.1999 cand Divinitatea a luat decizia ca pamantul sa nu mai fie distrus, iar umanitatea sa afle cu adevarat care este rolul si locul ei aici, pe Pamant, si ca Acasa urmeaza sa vina aici, pe Pamant, si sa se formeze Pamantul Nou, cu alte cuvinte Imparatia Tatalui Ceresc, prin IUBIRE NECONDITIONATA, adica prin forma de existenta a acestuia, care sa cuprinda intreg Pamantul si tot ce are el, inclusiv umanitatea.
Deci, omul, prin eliberarea vechiului, a energiei vechi, a tot ce inseamna lupta, dualitate, conflicte, saracie,frica,neputinta,stari de victima, neincredere, durere,suferinta, indoieli, superstitii, tradare, si, implicit intrarea in Noua Energie, cea a impacarii cu sine, a armoniei, a intelepciunii, a libertatii si demnitatii, a abundentei, onoarei si respectului, intr-o noua era, acea a NOII CONSTIENTE, acea era in care urmeaza cateva mii de ani pace, in care lipsesc conflictele de orice fel ar fi ele, in care omul nu se imbolnaveste, si, deci vor lipsi spitalele in care oamenii vor trai mai mult decat in prezent, dat lipsei stresului si a factorilor care le vizau corpul fizic, deoarece moartea apare atunci cand corpul fizic nu mai poate ajuta sufletul sa-si implineasca rolul pe care il are pe pamant.
Este demonstrat ca acum celula umana ar putea trai 150 ani, daca corpul fizic nu ar fi terorizat, abuzat, stresat si in cele din urama scos din uz. In noua era, prin activitatea totala a creierului, si in special al ADN-ului, prin accelerarea procesului de intinerire si regenerarea corpului fizic, varsta va ajunge la cote impresionante.
Indrazniti sa vedeti! Nu aveti ce pierde, doar enorm de castigat!!!
Oricum, prin hotararea Divinitatii din 19.08.1999, intreaga umanitate va trece la noul mod de viata al Noii Energii, inclusiv cei care se vor intrupa de sus, chiar si ingerii care nu au fost niciodata in corp uman, chiar daca multi sunt inchisi si prea fixati in material si refuza sa-si recunoasca geneza, apartenenta, vor veni intr-o alta viata pentru trezire si vindecare totala, dar reluand totul de unde au plecat de aici, din aceasta viata unde nu mai exista progres, ci doar trezire, adica traire in IUBIRE NECONDITIONATA, care nu este o religie, o secta sau un alt tip de organizatie, ci toti oamenii sunt liberi si isi creeaza singuri viitorul prin multitudinea de potentiale pe care le au, adica este UN NOU MOD DE VIATA, in care SE TRAIESTE cu adevarat, fata de cel al vechii energii, in care doar s-a supravietuit.
Va aparea a IVa dimensiune, se schimba fizica, se schimba insasi energia, astfel combustibilii fosili se vor termina in urmatorii ani si va aparea o noua forma de energie. Este vorba de energia bazata pe magnetism si antimagnetism, care a fost, de fapt, descoperita de Nikola Tesla in timpul celui de-al doilea razboi mondial, dar omenirea nu a fost pregatita sa o primeasca.
Saltul Cuantic a avut loc pe data de 18.09.2007, anul schimbarii, anul intrarii in ERA CONSTIENTEI. Ce este saltul cuantic? este un salt in constienta umanitatii, este timpul in care spiritul va conduce materia. Schimbarile vor avea loc in toate domeniile de activitate si din toate punctele de vedere.Totul se va desfasura fara conflicte, adica in ARMONIE PERFECTA, in invatamant, in cultura si arta, in sanatate, in arhitectura, in afaceri, in administratie.
Medicina Noii Energii, nu cea realizata prin maini sau alte forme vechi, pur si simplu ea este diferita.De ce este diferita? Este Energie Noua si are legatura cu dorinta sau ce ceea ce ati putea numi interventia pacientului, a celui care este bolnav. Are legatura cu abilitatea lui de a participa la acest progres. Pentru ca aceste program sa functioneze este necesar ca cel in cauza sa aiba dorinta si responsabilitate fata de sine si corpul sau, este foarte dificil ca acest tip de medicina sa functioneze.
Se lucreaza intens si la ceea ce are legatura cu producerea alimentelor, a hranei, in prezent producerea a orice, pornind de la carne, cereale, fructe, productie care este relativ necizelata.In urmatorii 30 ani, fiecare familie care va detine o mica gradina va putea obtine suficienta hrana pentru ea si pentru toti vecinii din jur. Este vorba despre alimente care vor obtine nutrienti, vitamine si energie pura in cantitati suficiente pentru a sustine corpul, astfel incat nu va mai fi necesar sa consumati cantitati mari. In prezent multe alimente au putina energie a fortei de viata. Chiar alimentele care sunt recoltate proaspat din gradini au un element sau doua, in termeni de nutritie sau a energiei fortei de viata, in timp ce ar putea sa aiba usor 30-40 de elemente.Alimentele pot fi mult mai inteligente decat in prezent.Iata unde ne indreptam! Iata, la aceasta se lucreaza acum!-la hrana inteligenta, care sa contina un nivel ridicat al energiei fortei de viata si o inteligenta legata de felul cum sa hraneasca si cum sa se distribuie in intregul nostru corp, cum sa stocheze o cantitate potrivita de nutrienti pentru cateva zile sau saptamani, fara a fi nevoie sa o stocati ca grasime.Totul este foarte aproape!
Exista multe descoperiri la care se lucreaza, descoperiri care vor iesi la iveala dupa 18.09.2007- nu chiar pe 19 in mod necesar, ci in urmatorii ani: dezvoltari tehnice rapide si avansate, schimbari rapide in medicina, in energie, in spiritualitate. Toate aceste si inca multe se afla in stare de potentiale, in stadiul de incubator, piedica, singura piedica o reprezinta oamenii de stiinta, care din cauza tiparelor in careau se afla si a mintii, nu inteleg faptul de a patrunde dincolo de minte, in nedefinibil, si de a le aduce aici.Ei, oamenii de stiinta trebuie sa inteleaga constienta cuantica, dar vor avea nevoie si de altii care sa le preia descoperirile, pentru ca apoi sa le promoveze. Acum, ca niciodata, energia se afla in miscare, intr-un sens multidimensional, si oamenii nu inteleg acest lucru, parte din ei o iau razna.Asa se explica crimele cu arme de foc in scoli, deturnari de avioane, actiuni teroriste, sinucideri, depresii si tot felul de lucruri de acest gen.Razboaile nu se duc pentru bani, ci din cauza dezechilibrului energiei sexuale; toti cei din ospicii, pentru acest lucru se afla acolo,pentru acest dezechilibru sau virus al energiei sexuale.Dar ce este acest dezechilibru sau virus al energiei sexualea care produc toate rele, tot acest haos, toata aceasta stare de conflict, de lupta, de dezordine, am putea spune aceasta stare imposibila de a fi, de a exista? V-ati pierdut increderea in Dumnezeu, cel din biserici, cel creat de virus, ati pierdut increderea in El pentru ca nu raspundea la rugaciuni si v-ati spus ca nu merita, ca ati gresit, ca sunteti rai si netrebnici. Acesta este cel mai trist lucru! V-ati pierdut increderea si in ingeri si ati ajuns in singuratate.Nu aveti incredere nici in entitatile angelice, fiindca, spunem noi, nu functioneaza.O parte din voi intreaba de ce suntem aici, pentru noi sau pentru voi, si astfel apare neincrederea, virusul fura increderea.Ne-am pierdut increderea si in corpul fizic si am rams aproape cu nimic, o limitare a energiei! Virusul ia bucuria vietii, se hraneste cu aceasta, te victimizeaza si fata de tine insuti, te face sa fii confuz, se joaca si cand mananci; ii place zaharul, prajeala si mancaruri unse pentru ca se distruge energia naturala.Sunt indicate fructe, legume, salate si in special hrana care aduce viata.
Biserici si religii- mediu perfect pentru virus.Femeile sunt putine, barbatii au puterea.Energia fricii este virusul.Dumnezeul bisericilor este energia virusului, El este dominat, judeca, te trimite in rai sau in iad.
Acum religiile controleaza 70-80% din omenire-aproape intreaga constiinta umana de pe Pamant din prezent.Aceste religii- cele mai importante dintre ele- l-au asteptat pe Mesia, au asteptat intoarcerea sa, l-au asteptat si au asteptat generatii dupa generatii.De fapt, Mesia este un eveniment, MESIA ESTE SALTUL CUANTIC IN CONSTIINTA OMENIRII!!!

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger