Formarea Pamantului nou

joi, 12 iunie 2008

Dupa ce m-am imprietenit cu domnul Manta, colegul meu de la biroul tehnic, am ajuns la tot felul de discutii interesante, discutii cu teme noi pentru mine. prima data l-am ascultat atenta, fara sa inteleg mare lucru din ceea ce vroia sa-mi transmita. de fapt, el vroia sa imi arate ca Pamantul este intr-o continua transformare pentru omenire, ca deja a inceput NOUA ENERGIE, asta pentru ca asa a vrut Divinitatea. noi toti traim inca in vechea energie, adica in dualitate. Dualitatea reprezinta lupta, saracia, frica, neputinta, starea de victima, neincrederea,durerea, tradarea, suferinta, indoiala, supersitita, tot ce a acumulat omenirea pana acum. sunt oameni care au trecut in Noua Energie, sunt oameni care vor intra vrand nevrand. dar nu toti sunt pregatiti si nu toti vor intelege atat de repede ce trebuie sa faca pentru Noul Pamant.
Vreau sa mentionez inainte de toate ca nu este vorba de o secta sau de vreo forma releigioasa, este vorba despre ce a hotarat Divinitatea pentru omenire. toate aceste informatii au fost transmise si vor fi respecate de noi acum sau mai tarziu. dar poate intrebati ce inseamna NOUA ENERGIE?
Noua Energie inseamna a trai in MOMENTUL ACUM- adica a renunta la regretele trecutului si la frica de viitor si A ACCEPTA TOTUL- FARA A PUNE NICI O CONDITIE.
Mi s-a parut interesant si l-am intrebat multe lucruri legate de aceasta lume noua care va fi. mi s-a raspuns ca nu voi intelege decat in momentul in care voi citi materialele pe care mi le va da, plus celelalte carti unde se explica totul. asta am si facut. pana acum am citit doua dintre ele si am inteles la ce se referea domnul Manta, dar astea nu sunt decat primul pas, mai am mult de citit si de invatat. va pot spune cert, eu cred in tot ce se transmite acolo si stiu ca asa va fi.
Nici el, si nici sotia sa Amelia nu sunt neobisnuiti, sunt oameni la fel ca noi, dar cu un dar divin.
Am sa va spun data viitoare despre ce este vorba cu Noul Pamant, o sa va relatez pe scurt ceea ce am citit pana acum. am obligatia sa transmit mai departe pentru ca oamenii sa afle din timp si sa decida daca vor sau nu sa creada ce ne asteapta de ACUM.

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger