luni, 21 septembrie 2009
A fost soacra-mea la noi si ne-a facut o prajitura cu mere foarte frageda si buna. eu i-am gatit in schimb un pui pe sticla si o salata de ardei copti. Pireul din cartofi l-a facut ea si trebuie sa recunosc ca e cel mai bun din cate am mancat. nu stiu de ce… dar numai ei ii iese altfel. nu e mare filosofie sa faci un pireu de cartofi, dar nimeni nu-l nimereste la fel de gustos, claaar!
1 pui grill bine spalat, oparit ( ca sa-i iasa toxinele), parlit si curatat se aseaza pe o sticla de bere cu apa in ea…acestea intr-o tava…iar in tava alta apa, cam 2 cani ( sa nu se arda tava in cuptor cand incepe sa-si lase puiul grasimea…intelegeti…
Il ungem cu pensula imbibata in miere, apoi ii dam cu toate condimentele, obligatoriu boia picanta si bagam la cuptor pentru cel putin 1 ora. Mierea il face crocant si il ajuta sa prinda culoare…
Asa arata, nu e ars…s-a rumenit tocmai bine
L-am despicat in doua ca sa il pot servi
Ardeii i-am taiat cubulete, am adaugat putintel ulei, otet balsamic, sare si usturoi pisat. e o nebunie!
Si gata masa!
Este mancarea preferata a lui Bogdan, se stie!
PS: revin indata si cu reteta de prajitura, care m-a dat gata!
2 comentarii:
Ce bine arata puiul! Faceam si eu pe sticla insa acum il fac la rotisor, ela fel de bun. Astept reteta de prajitura ca am niste mere frumoase ..
Mersi Oana...eu nu folosesc rotisorul...hai ca postez praji' imediat ce am putin timp liber.te pup!
Trimiteți un comentariu