PARIS ( 1 )

sâmbătă, 2 mai 2009

Daca anul trecut Pastele l-am petrecut la Londra, anul acesta am zis sa-l petrecem la Paris ! Eu m-am ocupat de toate, ca de obicei, bilete avion, cazare la hotel, bilete la... surprizaaa !!!
Au mers cu noi Oana si Vero, deci n-am fost decat 4 persoane in aceasta mica excursie...dar a fost de neuitat, chiar ne-am simtit extraordinar! Si nu pentru ca mi-a placut Parisul in mod deosebit, ci pentru ca am ajuns acolo unde visam de multa vreme, in cel mai minunat loc de pe pamant, unde uiti de toate si unde te simti copil indiferent de varsta.
Am aterizat pe Beauvais, la 60 km de Paris, iar busul venea la fiecare avion sosit si te ducea in oras cu 13 euro/ pers. am mers pana in Piata Congreselor, iar de aici luai metroul spre directia care te interesa. oricum, mergi in Paris cu trenul pana mori incet, majoritatea timpului ti-l petreci in metrou, asta ma enerva la culme, prea mult dom'le !
Imagini din autocar, pe stanga se vede Sena...
In fata, cartierul La Defance cu blocuri zgarie-nori, te doare capul!

Traversam Sena si comentam, privirile ne erau indreptate catre cartierul nou
Foarte multa verdeata, asta mi-a placut...

Oana si Bogdi...la sosirea in Paris. tot de aici trebuia sa luam busul la intoarcere pentru aeroport



Ne-am cazat si schimbat, apoi am plecat sa vedem principalele atractii turistice. aveam jumatate de zi, era ceva!
Dar o plimbare cu vaporasul pe Sena... ne-a scutit de multe drumuri si am facut si economie de timp
Iar asta pentru ca cele mai importante obiective se aflau de o parte si de alta a Senei













Bineinteles ca recunoasteti faimoasa catedrala Notre Dame




Oana si Bogdi iesisera sa filmeze... desi ploua incetuc


















A meritat plimbarea pe Sena, numai 11 euro biletul/ pers

6 comentarii:

Mihai spunea...

Foarte fain ca ati fost! Felicitari ca te ocupi sa-l scoti pe Bogdi in lume.

Buddy spunea...

Super misto, asta da civilizatie! Nu ar fi stricat daca ai fi postat si niste foto cu lucrurile mai putin frumoase (cersetori, gunoaie, drogati, etc).

Ducesa spunea...

Mihai, multam de felicitari! no, ce sa fac si eu, dar n-are incotro cand ii spun: vezi Ducule ca am luat bilete pentru...asa ca n-ai ce face, e musai sa mergi. Ca sa nu mai zic de Disney, nici nu vroia sa mergem, dar l-am pus in fata faptului, luasem biletele de pe net.sa-ti mai spun cat de incantat a fost? sa-ti mai spun ca n-a mai avut rau de inaltime si ca s-a dat in dracovenii pana a racit?
A zis ca trebuie sa revenim musai si cu Alexia...abia astept!

Ducesa spunea...

Buddy, n-am vazut decat o cersetoare zuza rau in metrou care canta si radea singura. in rest...m-am speriat de atatia negrii, cei mai multi! Nu mi-a placut asa tare Parisul...ma asteptam la cu totul altceva!

Ina Todoran spunea...

Da unde-s pozele din Disney land?.... :( Eu le vreau pe alea! :D

Ducesa spunea...

Draga Inisor, le voi posta imediat ce am timp liber, pentru ca sunt cateva. dar sa nu-ti mai spun cate am facut si cu telefonul, asta pentru ca bateriile de la camere se terminasera, parca e un facut. cum e ceva mai interesant, cum se descarca exact cand ne este lumea mai draga! ce sa-i faci?
din pacate, poze de pe tel meu, care sunt foarte haioase, nu le pot descarca, nu gasesc cablul, asa rau imi pare ! te pup.

 
Ganduri - by Templates para novo blogger