Legume delicioase

joi, 17 decembrie 2009


O reteta extrem de usoara si sanatoasa! Se poate manca ca atare sau ca si garnitura langa ce poftesti…au o aroma de patrunjel si oregano, iar eu le-am potrivit foarte bine cu branza, intr-o lipie de tortilla, ca se stie la mine, aproape nici o masa fara branza !

DSC06275
Reteta

1 vanata, 1 dovlecel, 2 cepe albe, 1 telina, 1 morcov, 1 radacina patrunjel
verdeata deshidratata (hasme, praz, arpagic)
sare de mare, piper si oregano
ulei de orez


DSC06257
Taiem totul rondele, asezam in straturi si deasupra adaugam fasii de morcovi si patrunjel radacina. Fasiile se obtin cu ajutorul curatatorului de cartofi.

Facem un sos din apa si ulei si stropim legumele, apoi condimentam cu sare, putin piper si oregano. Lasam la cuptor pana se rumenesc usor, sa nu fie moi, ca altfel nu-si mai pastreaza bine culorile si nici vitaminele…

Se servesc fara patrunjelul de deasupra, el a fost folosit doar ca sa parfumeze…

DSC06263
Sunt foarte bune…chiar delicioase! Ceapa e dulceaga si crocanta…

DSC06274

2 comentarii:

BIOMANIA spunea...

Buna seara,

As dori sa iau legatura cu dvs..
Datele mele de contact sunt:
Nicoleta Micu
nicoleta@biomania.ro
office@biomania.ro
tel/fax 0213181901

Multumesc,

Nicoleta Micu

Ducesa spunea...

V-am trimis un mesaj pe gmail!
Numai bine!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger