CEEA CE NE ASTEAPTA !!!

joi, 3 decembrie 2009


Guvernul Romaniei participa la genocidul mondial alimentar
La 31 decembrie 2009, tara noastra va adera la un program de sorginte nazista
agentia_orgCodex Alimentarius, spun specialistii, va fi un dezastru pentru sanatatea populatiei planetei * In primii 30 de ani de la implementarea lui vor muri trei miliarde de oameni, un miliard murind din cauza lipsei de hrana, alte doua miliarde din cauza bolilor generate in organism * Directive: eliminarea oricarui supliment natural, a mineralelor si vitaminelor * Animalele de hrana vor fi tratate cu hormoni, iar plantele vor fi modificate genetic * Restul produselor vor fi ilegale si cine le va folosi va face inchisoare * Toata hrana va fi iradiata cu cobalt * Usturioul sau menta, de pilda, alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice

Codex Alimentarius este unul din cele mai bine pastrate „secrete deschise”. Este finantat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si Organizatia pentru Alimente si Agricultura (FAO), ambele apartinand de ONU. Este planificat sa intre in vigoare la 31 decembrie 2009 si spun specialistii in domeniul alimentatiei ca va fi cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra, intrucat va interzice elemente vitale de alimentatie. Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca planul "Guvernului Mondial" e menint sa decimeze populatia planetei, aflata in continua crestere. Daca pana acum razboaiele mondiale erau cele care reglau numarul populatiei, de acum solutia sta in alimentatie. Aceiasi adepti sustin ca in 40 de ani de la implementarea Codului, populatia planetei se va stabiliza la doua miliarde, o masa suficient controlabila, care este indeajuns pentru resursele planetei si care este in acord cu normele de poluare etc. Codex Alimentarius va seta standardele de siguranta alimentara, regulile si reglementarile in vigoare in peste 160 de tari, adica 97% din populatia lumii. Romania este si ea parte la acest acord. Guvernul Boc doreste sa isi angajeze raspunderea, dupa alegeri, si pentru Codex Alimentarius. (Pascal FILIP)
Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latina si se traduce prin codul produselor alimentare. Reprezinta o colectie de standarde alimentare adoptate la nivel international, care au ca scop declarat protectia sanatatii consumatorilor si asigurarea practicilor corecte in comertul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude si pentru distributia catre consumator, prevederi in ceea ce priveste igiena alimentara, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si prezentare, metode de analiza si prelevare. Corect, la o prima vedere. Insa, Codex Alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Practic, omenirea va avea parte de o hrana farmaceutica.

Obiectivul alimentar

Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative in cazul multor boli grave, descrie aceasta situatie astfel: „Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli, Industria farmaceutica are un interes financiar direct in perpetuarea acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni".
La data de 13 martie 2002 europarlamentarii au adoptat legi in favoarea industriei farmaceutice, fixate prin dispozitii ale Codex-ului Alimentarius si care vizau elaborarea unei reglementari constrangatoare pentru toate terapiile naturiste si suplimentele alimentare – o maniera mai indirecta de a desfiinta concurentii care ar putea sa ocupe un anumit loc pe piata, pentru ca sanatatea se vinde si se cumpara.
Un val de petitii din partea populatiei a inundat mesageria europarlamentarilor, intr-o asemenea masura incat comunicatiile interne au fost blocate. In ciuda a o jumatate de miliard de petitii, directivele Codex-ului Alimentar au fost adoptate.

Aplicatii ale Codului

Directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.
1) Eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica, care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca "toxine" (!!), vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui. De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor sanctionandu-se cu inchisoarea.
2) Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc, vor fi interzise.
3) Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand din principiu asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planeta folosit in scopuri de hrana trebuie tratat cu antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile Codexului permit ca produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie etichetate corespunzator. In 2001, 12 substante chimice despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
4) Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decat cele permise anterior.
Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminati esentiali, asupra vitaminelor si mineralelor.

Mostenirea Rockefeler

Trustul chimiei farmaceutice pe care il cunoastem azi a fost conceput de catre o asociatie condusa de Rockefeller si IG Farben din Germania nazista. Compania Standard Oil apartinand lui John D. Rockefeller, detinea in 1939 15% din acest nou trust germano-american. Obiectivele industriale ale IG Farben din Germania nu au fost bombardate in timpul razboiului tocmai pentru a proteja interesele lui Rockefeller. Inca din 1932, industria chimiei farmaceutice IG Farben il finanta pe Adolf Hitler cu pana la 400.000 de marci germane. Fara acest sprijin, asa cum afirma tribunalul de la Nürenberg: „cel de al doilea razboi mondial nu ar fi avut loc…” In 1941, IG Farben construieste cea mai mare industrie chimica din lume la Auschwitz, profitand de mana de lucru din lagarul de concentrare pentru fabricarea gazului Zyklon B. La procesul de la Nürenberg au fost declarati vinovati de genocid, sclavie, furt si alte crime, 24 de responsabili ai Companiei IG Farben. Tribunalul de la Nürenberg a divizat Compania IG Farben in BASF, BAYER si HOECHST. Toti acesti responsabili au fost insa eliberati in 1952, la numai un an dupa ce fusesera condamnati, cu ajutorul lui Nelson Rockefeller, atunci Ministru al Afacerilor Externe al SUA. O data eliberati, cei care se aflasera in conducerea Companiei IG Farben s-au infiltrat in economia germana, ocupand functii foarte importante. Pana in anii ‘70 consiliul director pentru societatile BASF, BAYER si HOECHST era constituit din membrii ai partidului nazist. Incepand cu 1959 acestia il finantau pe tanarul Helmut Kohl. Prin sustinerea politica a acestuia din urma, cele trei filiale rezultate din IG Farben erau la momentul acela de 20 de ori mai puternice decat societatea mama.
„Traditia” cartelului de la IG Farben a continuat sub un alt nume: „Asociatia pentru Industria Chimica”. In 1955, industria chimica farmaceutica mondiala a fost regrupata sub auspiciile Camerei de Comert International a Natiunilor Unite si Guvernului German. Eforturile lor comune au fost camuflate sub numele de cod CODEX ALIMENARIUS. Un mare numar de partide politice europene asa-zise de stanga si de dreapta au fost finantate de aceasta industrie pentru a se asigura o legislatie favorabila industriei farmaceutice.

Reactii de protest

- Africa de Sud a afirmat ca nu se va conforma directivelor Codex Alimentarius. Ministrul Sanatatii Manto Tshabalala-Msimang a declarat ca tara sa este in dezacord cu aceasta dihotomie intre medicina naturista si medicina alopata. Conform concluziilor sale, aceste dispozitii vizeaza doar obtinerea banilor de pe urma remediilor brevetate.
- India nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius pentru ca acest Codex a promovat formule ce contin ingrediente chimice care cauzeaza inflamatii extrem de distructive la nivelul creierului copiilor. Delegatul indian insarcinat pentru a pleda impotriva Codex-ului a fost ignorat, iar cand acesta a insistat pentru o dezbatere, a fost dar afara din camera.
- Asociatia medicilor si chirurgilor americani si-a exprimat opozitia fata de Codex Alimentarius.

Pasii implementari

Pe langa Romania, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de tari, ai caror reprezentanti se intalnesc alternativ fie la sediul FAO de la Roma, fie la sediul OMS de la Geneva. Urmatoarea intalnire are loc in 2010, la Roma. Acum, Comisia functioneaza dupa un Plan Strategic, elaborat pentru perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru aceasta perioada sunt promovarea unor cadre solide de reglementare a activitatilor, si anume un sistem solid national de control si sisteme de reglementare legislative pentru intregul lant alimentar.
- suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv, nici terapeutic
- vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica
- usturioul sau menta, alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice
- toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod
- produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor, niciun fel de eticheta nefiind necesara

Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce, in maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrana alte doua miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile.

Mda, trist...dar adevarat! sau intr-un cuvant, dramatic!
Am citit despre Codex Alimentarius acum cateva luni bune...in Jurnalul National sau Adevarul...chiar nu mai retin exact. Si chiar m-am mirat atunci ca s-a scris despre asa ceva in presa, cand astia ascund adevarul si sunt platiti ca sa ne informeze eronat, nicidecum pentru binele populatiei. Insa, se vede treaba ca sunt mai speriati decat banuiam...

10 comentarii:

Nik26 spunea...

Mda. :(
Pana sa schimb sablonul am avut si eu link pe blog catre petitia impotriva acestui Codex 2009 - http://www.petitieonline.ro/petitie-p61682048.html (Acum observ ca au facut si ei coduri pentru promovare...)

Nik26 spunea...

Am uitat sa adaug ca eu initial nu am stiut daca sa cred (pe internet circula si informatii mai putin adevarate, partiale etc)... mi se parea absurd. Si am pus link catre ei in momentul in care l-am auzit pe Mencinicopschi vorbind despre neregulile acestui Codex... :(

Ducesa spunea...

Raspund la fel ca tine, cu un "Mda..."
Avand in vedere cati vizitatori au citit aceasta postare...ori cati au citit doar titlul ei...raman cu un gust amar pentru ca nimeni nu si-a exprimat opinia legata de subiectul articolului. asta ma face sa cred ca: ori sunt speriati, ori sunt "planoristi" si gandesc ca-s basme de "somn usor".Nimeni nu are nimic de spus, dar semneaza petitia...o apa de ploaie! s-au semnat la petitii...dar n-am auzit sa fi fost de ajutor, nici macar una! asta este realitatea oameni buni,vom fi eliminati mai repede ca oricand. cititi ca sa... "traiti bine"!
stau si ma intreb: cati dintre voi stiti pe ce planeta traim?!?
te pup, Niko!

Ina spunea...

Fiind de altfel intr-o perioada destul de pesimista, citind acest articol m-am intristat si mai mult. E f adevarat, am semnat si eu petitia de care zicea Nik dar suntem prea mici si neinsemnati pt a o opri un asemenea masacru. Pt ca asta se doreste a fi. F bine punctat articolul. Te-am pupat.

Ducesa spunea...

Ai dreptate Ina, suntem prea mici...Planul e deja facut si noi doar asteptam sa fim transformati in cobai.
Imi pare rau ca te-ai intristat mai tare...nici nu stiu...de fapt n-am nici o putere sa fac ceva benefic, dar ma intrig atunci cand aud: "povesti...!"
As vrea totusi sa recomand ceva, si anume o carte extrem de interesanta, un fel de cod al vietii prin care s-au pastrat cele mai mari secrete ale omenirii, ciclurile vietii si viitorul care este atat de aproape...nu sunt povesti, totul se leaga !
Este cartea lui Drunvalo Melchizedek,
" Floarea vietii".(vol.1+2)
astept pareri, daca o veti citi!

L spunea...

pot sa pun o parte din ce ai scris si pe blogul meu? din pacate e foarte adevarat. in plus amenintarile cu inchisoarea in state sunt reale pentru cei care "nu vor respecta regulile". eu as zice sa iti faci stoc de vitamine (echinacea, spirulina, vit d, etc) pentru ca fac pariu ca din 1 ianuarie vor disparea din farmacii...

Fluturaş spunea...

Am citit si eu acest articol ...
La fel ca si tine citisem de ceva timp despre Codex. Ciudat e ca cei apropiati mie nu cred nici in momentul de fata ceea ce se intampla... Isi vad linistiti de vietile lor...
E dureros ce se intampla!
Exterminare in masa ...
Citeam zilele trecute si despre Aulin, un medicament atat de des folosit... e ingrozitor sa vezi cate reactii adverse are si cate boli pot provoca. Este periculos si scump!
Dar ... problema e ca ne informam, suntem constieti de ceea ce se intampla dar tot continuam sa folosim aceste produse.
Uite ... de ex. eu ma gandesc la Coca-Cola, toata lumea stie cat e de nociv dar .. e trendy sa ceri o cola.

Ducesa spunea...

Laura,poti sa pui acest articol pe blog, cum sa nu? ca doar toata lumea trebuie informata...am sa spun la toti cunoscutii sa-si faca provizii de naturiste...dar nu stiu cat o sa ne ajunga...oh, Doamne! Aseara am mai citit niste articole horror pentru omenire, dar vorba lui Drunvalo,"suntem un echipaj enorm, pe un vapor care urmeaza sa se scufunde." Toti "marii" stiu despre pericolele care ne asteapta, dar nu fac nimic,de ce? pentru ca asta se urmareste! dar ei nu stiu ca nu vom pieri numai noi, ci si ei.Sper sa pot posta intr-o zi cateva articole despre "Partea Intunecata a Prezentului si Trecutului nostru"...ce-am facut cu aceasta planeta si cum ne meritam soarta. Deja mi se zbarleste parul, oameni buni!

Ducesa spunea...

Cris, draga...uneori spun ca ne meritam soarta, pentru ca nici macar in ceasul al 12-lea nu ne trezim! Stau si ma intreb daca produsele bio vor fi organice numai cu eticheta...asa cum spunea si Laura mai inainte, chiar se va pedepsi cu inchisoarea comercializarea lor, a tot ce inseamna natural si sanatos.
Aveti grija de voi si nu uitati sa treceti luna aceasta pe la plafar si farmacie.Doamne'ajuta!

Ducesa spunea...

Dati-mi voie sa spun ca deja a aparut un imbecil printre cititori, marcand articolul la reactii ca distractiv. Sa mai spun ceva, de prosti nu mi-a fost niciodata mila!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger