miercuri, 16 decembrie 2009
Sunt innebunita dupa ciuperci, indiferent cum sunt preparate, dar tocanita asta e formidabila…
E atat de aromata, de usoara, iar servita cu mamaliguta…intrece orice alta tocanita!
Reteta
1 kg ciuperci champignon
1/2 Litru supa crema de ciuperci (organica)
usturoi, ceapa, hasme, praz (deshidratate)
300 g cubulete de rosii Pomodoro
un praf de sare si unul de piper
cateva frunze de marar
2 linguri ulei
1. Spalam ciupercile, le curatam de pielite si incepem sa le tocam marunt.
2. Preparam supa creme din ciuperci ( se gaseste aici )
3. Legumele deshidratate le punem in cratita cu o ceasca de apa si se inabusesc. Adaugam ciupercile, amestecam si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba pana ce scade zeama lasata de ele la jumatate.
4. Adaugam supa crema de ciuperci, amestecam, potrivim de sare si piper. Cand tocanita se leaga usor adaugam rosiile cubulete. Mai lasam putin sa fiarba, inchidem aragazul si aruncam cateva fire tocate de marar.( nu prea mult, ca sa nu-si schimbe aroma de ciuperci)
5. Adaugam peste tocanita 2 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece(se gaseste aici)
6. Este fantastica, pot sa pun de mamaliguta! :)
Nota 10 pentru aceasta reteta!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu