Penne cu ton

miercuri, 9 septembrie 2009

penne7 250 g paste ( penne)

150 g masline verzi tocate marunt

150 g ciuperci

5 catei usturoi taiati marunt

1 lingura ulei masline

250 ml suc de rosii special pt paste

1 conserva ton in suc propriu

piper, oregano

penne1

In wok punem o lingura de ulei masline si calim usturoiul cu maslinele, apoi adaugam ciupercile taiate feliute subtiri. Daca maslinele au sare, nu mai adaugam deloc in sos, decat piper si oregano spre sfarsit.

penne2 Intr-o oala mai mare punem la fiert apa cu sare si putin ulei ca sa nu se lipeasca pastele. Cand da in clocot, adaugam pastele si le lasam sa fiarba, dar nu foarte tare incat sa se terciuiasca ! Apoi le punem la scurs intr-o sita fara a le tine sub jetul de apa rece.

penne5

Cand se inmoaie maslinele si ciupercile, adaugam piperul si oregano ( oregano fiind obligatoriu )

penne6

Turnam sucul de rosii peste ciupercute, maslinute…si tonul in suc propriu. Amestecam.

penne9

Sosul rezultat adaugam peste paste. este un deliciu!

penne10

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger