Tocanita picanta

luni, 31 august 2009

1 ceapa alba
1 ceapa rosie
2 catei usturoi
1 ardei rosu mare
2 cartofi
4 rosii bine coapte
boia iute, piper, sare
Calim ceapa in putin ulei si putina apa, adaugam usturoiul tocat, boiaua iute, ardeiul fasii lungi si cartofii cuburi.
Cand s-au inmuiat putin, adaugam solzii de ceapa rosie si putina apa calduta. amestecam si adaugam sare si piper. Acoperim cratita cu un capac si lasam sa fiarba bine cartofii la foc mic.
Adaugam 1-2 frunze dafin pentru aroma.
Cand cartofii s-au fiert turnam rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.
Amestecam si acoperim din nou cu capac.
Mai lasam 10 minute sa fiarba si rosiile,apoi inchidem aragazul lasand sa se odihneasca putin pana la servire.
Este o tocanita usor picanta, aromata si foarte gustoasa!

0 comentarii:

 
Ganduri - by Templates para novo blogger