duminică, 15 noiembrie 2009
Supa aceasta se prepara rapid si poate inlocui lejer masa de seara...crutoanele se fac din felii de paine (de peste 1 zi),taiate cubulete si puse la uscat intr-o tava in cuptorul bine incalzit.
2 morcovi,1 radacina patrunjel, 1 radacina pastarnac, 1 telina,2 fire praz(partea alba)
1 ardei, 5-6 ciupercute, 2-3 rosii, 1 vf l-ta pasta ardei iute, supa de legume (preparata gata, eu am facut-o din cubulete si apa), 2 cartofi fainosi, 2 linguri ulei masine
150 g iaurt light 0% grasime,piper, crutoane, smantana doar pentru ornat(optional)
Punem uleiul intr-o oala, prazul si picam putina apa calda...pana se inmoaie bine. Adaugam radacinoasele taiate cubulete, ciupercutele si ardeiul gras,jumatati. Calim, inabusim...adaugam din supa gata preparata pana se acopera legumele.
Separat fierbem 2 cartofi pe care ii vom adauga in blender cu legumele gata fierte, inafara de ardei. Pasta rezultata o punem la loc in oala, adaugam supa ramasa, piperul, pireul de rosii si vf cu pasta de ardei. Lasam sa dea un clocot, apoi inchidem aragazul... si adaugam iaurtul light.
Este o supa satioasa, usor picanta, pentru o dieta sanatoasa!
2 comentarii:
Foarte tare!....Si eu am facut supa de legume, am scris si postarea si am programat-o pentru maine dimineata. Pup.
:) ma bucur...gand la gand !
e bestiala, crede-ma!pup.
Trimiteți un comentariu