Fasole galbena

vineri, 25 septembrie 2009

Imi place foarte mult aceasta mancarica, mai ales cu usturoi si mult marar. E foarte gustoasa, usoara si se face foarte repede.

DSC05495 Ne trebuie:

500 g fasole galbena lata

2 cepe

1 gogosar

2-3 rosii fara coaja, taiate cubulete

delikat, piper

5-6 catei de usturoi tocati marunt

1 legatura mare de marar

DSC05478

Taiem gogosarul marunt si cele 2 cepe, apoi le calim in putin ulei peste care picam apa calda

( sa avem apa la fiert in timp ce pregatim mancarica)

DSC05479

DSC05481Cand s-au inmuiat bine, adaugam fasolea, amestecam si turnam din nou apa calda

DSC05483

Verificam daca s-a fiert fasolea si adaugam rosiile. potrivim cu sare si piper ( eu am pus un fel de delikat cu sare si tot felul de verdeturi plus legume) si mai lasam sa fiarba 10-15 min.

DSC05491

Stingem focul, adaugam usturoiul, mararul tocat si acoperim cu capac.

DSC05494

Este foarte, foarte aromata si nespus de gustoasa!

DSC05498

Si pentru cei carora le place aceasta leguma!

DSC05500

2 comentarii:

Oana spunea...

Cu mult usturoi....yamiii, ce buna e!

Ducesa spunea...

Asa e, draga mea!

 
Ganduri - by Templates para novo blogger