vineri, 25 septembrie 2009
Imi place foarte mult aceasta mancarica, mai ales cu usturoi si mult marar. E foarte gustoasa, usoara si se face foarte repede.
500 g fasole galbena lata
2 cepe
1 gogosar
2-3 rosii fara coaja, taiate cubulete
delikat, piper
5-6 catei de usturoi tocati marunt
1 legatura mare de marar
Taiem gogosarul marunt si cele 2 cepe, apoi le calim in putin ulei peste care picam apa calda
( sa avem apa la fiert in timp ce pregatim mancarica)
Cand s-au inmuiat bine, adaugam fasolea, amestecam si turnam din nou apa calda
Verificam daca s-a fiert fasolea si adaugam rosiile. potrivim cu sare si piper ( eu am pus un fel de delikat cu sare si tot felul de verdeturi plus legume) si mai lasam sa fiarba 10-15 min.
Stingem focul, adaugam usturoiul, mararul tocat si acoperim cu capac.
Este foarte, foarte aromata si nespus de gustoasa!
Si pentru cei carora le place aceasta leguma!
2 comentarii:
Cu mult usturoi....yamiii, ce buna e!
Asa e, draga mea!
Trimiteți un comentariu