luni, 7 septembrie 2009
M-am pregatit si cu file de macrou, garnitura cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi cu rosii coapte.
Dupa spalat bine fileul, l-am dat cu sare si piper. am pregatit 2 oua batute si ceva pesmet prin care l-am dat, iar in final l-am pus pe hartie de copt, la cuptor.
L-am tinut in cuptor pana a inceput sa prinda culoare aurie si pana ne-a innebunit cu mirosul.
Am copt repede 2 rosii si le-am pus peste usturoiul pisat cu putina sare. rezultatul…papa foarte bun!
Oricum, macroul imi place la nebunie!
4 comentarii:
ce bine arata! nu am mancat macrou de mult dar am un crap de vreo 3 kg in congelator pe care ma tot chinui sa-l gatesc si nu stiu ce ma retine, poate acum ca mi-ai facut pofta de peste .....
Mersi Oana. sa stii ca si eu am un crapalau in congelator, ce coincidenta! am zis ca-l punem pe gratar, ca altceva...nu stiu ce sa fac cu el, ca nici nu l-as praji...
Si mie imi place macroul mult de tot..
Mersi de vizita, Niko.cel mai mult imi place la gratar...cu sos de rosii coapte si ardei iute, pup!
Trimiteți un comentariu