marți, 10 noiembrie 2009
Intotdeauna mi-au placut ciupercile fripte, dar cel mai mult...ciupercile fripte pe tabla. Imi place zeama pe care o lasa acestea...si mai imi plac cu maioneza light sau telemea rasa. Nu le consider garnitura, ci un fel principal la o masa, o friptura vegetala fripta, asa cum este considerata lintea.
Le frig mai intai cu palaria in jos si apoi le intorc ca sa isi lase zeama in interior...
Sunt gustoase, satioase si foarte sanatoase. Bogate in apa...sunt dietetice si recomandate in orice regim de slabire, consumate ca atare sau umplute cu orice ne place.
4 comentarii:
Si eu am facut ieri ciuperci dar umplute, la cuptor....ce bune au fost. Ale tale arata super. Pup
Imi place noul look al blogului tau....
Te cred, te cred...imi plac oricum.
mersi, cred ca si ale tale aratau super, pup!
Oana, mersi ca-ti place moaca blogului...ca asa greu am gasit ceva sa-mi placa...dar mai am si un defect, ma plictisesc repede! te pup draga mea.
sper sa ma apuce anul nou cu asta :))
Trimiteți un comentariu